Esittely

Olen käsityön lehtori ja erityisopettaja, kasvatuksen ja koulutuksen ammattilainen.

Rakastan sekä luontoa, että kaupunkia ja olen sitä mieltä, että kaiken voi aina tehdä paremmin.

Olen toiminut Helsingin kaupungin luottamustehtävissä kuluneella kaudella kasvatus ja koulutuslautakunnan suomenkielisen jaoston varajäsenenä, sekä Seurasaarisäätiön hallituksessa. Olen ammattiyhdistysaktiivi ja OAJ:n paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Keravalla. Ennen muuttoamme Ala-Malmille olin Paavalin seurakuntaneuvoston jäsen ja yhteisen kirkkovaltuuston varajäsen.

Haluan huolehtia siitä, että Helsinki tekee kaikkensa taatakseen parasta varhaiskasvatusta ja koulutusta, mitä Suomessa on. Haluan pitää huolen siitä, että näiden suomat mahdollisuudet ovat kaikkien saavutettavissa, riippumatta taustasta tai asuinalueesta.

Kaupunki, jossa aikuiset kukoistavat ja lapset kasvavat kukoistaviksi aikuisiksi, ei kuitenkaan synny vain yhdestä asiasta, vaan vaatii toimiakseen tasapainoiset ja toimivat rakenteet, joista huolehtivat vastuuntuntoiset ja kaikkia kaupunkilaisia edustavat valtuuston jäsenet, jotka ymmärtävät, että kaikki päätökset lopulta tehdään kaupungin kaikkien asukkaiden hyväksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *